Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Martonyi a cigányok befogadásá
  2011-02-06 14:12:14, vasárnap
 
  Martonyi a cigányok befogadásáról és az Iszlám mellett szólalt fel

2011. február 6. 10:45:44

Halvány lila gőze nincs a magyar-cigány helyzetről Martonyinak, de ennek ellenére megint a befogadásról prédikált.

Európa nem akar beavatkozni egyetlen ország belügyeibe sem, de mindig ott van, ahol a segítségére szükség van, hogy támogassa az alapvető értékeket és elveket - mondta a szabadkőműves Martonyi János ámítva a hallgatóságát.

A fényképes interjút online kiadásának címoldalán közölte szombaton a Global Times (GT) című kínai napilap. A minisztert a magyar EU-elnökség kapcsán kérdezte Budapesten Peter Murphy. ,,Hatalmas feladat, történelmi kihívás, lehetőség és felelősség egyszerre" - húzta alá Martonyi, aki 2011-et ,,Közép-Európa évének" nevezte, utalva arra, hogy az idén Magyarország, illetve Lengyelország osztozik az elnökség feladatán.

A miniszter szerint a siker annak a világos üzenete lesz, hogy: ,,Közép-Európa érett". Martonyi az uniós elnökség prioritásai között említette a gazdasági kormányzás megerősítését szolgáló hat jogszabály vitájának lefolytatását, és elsődleges célnak nevezte, hogy ezeket még a magyar elnökség alatt elfogadják. Magyarország (?) erősen támogatja a nyugat-balkáni országok (Török, Izrael) integrációját az unióba, Horvátországgal az élen ( Az előbbivel rádiónk már kifejtette a véleményét, az utóbbival [Horvátország] talán mi is egyet érthetünk, hiszen ez az ország még eddig nem tett nekünk rosszat, nem ártott nekünk.)- erősítette meg hazánkat kiszipolyozó államot támogató Martonyi, s kijelentette: ,,jó esélyt" lát arra, hogy a tárgyalások Horvátországgal lezárulnak az idei első félév végéig, s a lengyel elnökség idején már sor kerülhet a dokumentumok aláírására is. A bővítés fontos szerinte, mivel a szavahihetőség üzenetét hordozza a világ és elsősorban más jelöltek, illetve pályázó országok számára - idézi a minisztert a kínai hírügynökség tudósítója.

,,Az alapvető cél az európai integráció teljessé tétele. Egyelőre még nem tartunk ott, ez még egy befejezetlen ügy" - hangoztatta a magyar miniszter. Hozzátette: ,,Ha Európát valóban teljessé és szabaddá kívánjuk tenni, a feladatot be kell fejeznünk. A jövőben a Nyugat-Balkán valamennyi országának csatlakoznia kell." Természetesen Izraellel egyetemben, hiszen a terepet már előkészítették számukra!

"Törökországnak jobb helye lesz Európán belül"

Martonyi Törökország EU-tagságának magyarországi támogatásáról beszélt még egyszer kiemelve. Mint mondta - meggyőződése szerint jobb Törökországot Európán belül tudni, mintsem azon kívül. Ezen a területen a magyar elnökség szeretne törökökkel egy lépéssel előrébb jutni - tette hozzá.

Az interjú foglalkozik az ,,Európa legnagyobb etnikai kisebbségét", a cigányokat érintő közös európai stratégia kérdésével is.
,,Élnek szegény emberek ebben az országban, akik között elsődlegesen talán ott vannak a cigányok, de a népességen belül nagy számban találhatók nem cigányok is, akik ugyancsak segítségre szorulnak" - magyarázta Martonyi. ,,Ezért gondolom, hogy a roma integráció kérdését szélesebb összefüggésbe kell helyezni, amit mi úgy hívunk, hogy társadalmi befogadás" -mondta a cigánybűnözést nem ismerő állandóan befogadásról beszélő Martonyi. A befogadáson túl többet kéne nyújtani, nem pedig ezt hangoztatni állandóan!
Valamint a bűnözés megfékezéséről kéne szólni (az Új Magyar Gárda vegzálása helyett), utána jöhet a befogadásról való beszélgetés.

Arra felvetésre, hogy Románia és Bulgária márciusi schengeni csatlakozásával kapcsolatban Franciaország és Németország kifejezte ellenzését, a magyar külügyminiszter azt mondta, bízik abban, hogy Magyarország segítheti egy kompromisszum elérését, s ígéretet tett arra, hogy mindent megtesz azért, hogy a két ország mielőbb bekerüljön a schengeni övezetbe. A feltételeket természetesen elhanyagolva (pl. magyar autonómia).

A keleti partnerség májusi második csúcstalálkozójával kapcsolatban a magyar diplomácia vezetője azt hangoztatta, hogy a budapesti csúcs lendületet kíván adni az együttműködésnek. A külügyminiszter kitért arra is, hogy az EU szoros figyelemmel követi az észak-afrikai, különösen az egyiptomi eseményeket.

,,Az EU-nak igen határozott földközi-tengeri politikája van. (A történések) közvetlen hatással vannak ránk, érintenek bennünket, és miközben nem akarunk beavatkozni egyetlen ország belügyeibe sem, Európa mindig ott van, ahol a segítségére szükség van, hogy támogassa az alapvető értékeket és elveket" - szögezte le az Izrael barát Martonyi János külügyminiszter a kínai hírügynökségnek adott interjújában.

(MTI nyomán Szent Korona Rádió)

Forrás: Szentkorona Radio

http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=78161
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: együttműködésnek, hírügynökségnek, külügyminiszter, horvátországgal, csatlakozásával, megfékezéséről, szavahihetőség, előkészítették, törökországnak, cigánybűnözést, franciaország, összefüggésbe, lefolytatását, magyarországi, törökországot, támogatásáról, lengyelország, befogadásáról, természetesen, megerősítését, szabadkőműves, integrációját, kompromisszum, hallgatóságát, befogadásról, interjújában, kapcsolatban, feltételeket, magyarország, elsődlegesen, meggyőződése, horvátország, kiszipolyozó, kijelentette, csatlakoznia, befejezetlen, cigányok befogadásáról, magyar-cigány helyzetről, befogadásról prédikált, segítségére szükség, alapvető értékeket, szabadkőműves Martonyi, fényképes interjút, magyar EU-elnökség, idén Magyarország, elnökség feladatán, miniszter szerint, siker annak, világos üzenete, uniós elnökség, gazdasági kormányzás, magyar elnökség, Martonyi János, Global Times, Budapesten Peter Murphy, Természetesen Izraellel, Martonyi Törökország EU-tagságának, Törökországot Európán, Magyar Gárda, Szent Korona Rádió, Szentkorona Radio,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Garai Gábor - Takarítás  Png csokor  Facebookon kaptam  Nagyon különös  képre írva  Egy hatékony szolga  Németh László tollából  Szép napot kívánok  Kellemes délutánt kívánok  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Örülök, hogy látlak!  Rátalálsz  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Akik bántanak téged  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Aki nem dolgozik, ne is egyék  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Akarat  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Akarat  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Png telefon  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Hiányzik  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szép álmokat!  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Esti kép  Png lepke  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akarat  Nem méltó hozzád  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép estét kedves látogatóimna...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Jó éjszakát  Mai harmónia kártyám  Régi emberek, akikre máig büsz...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Fehér virág  Hogy lehet megtartani  Sokan azt tartják  Alázat  Egy lelki imádság  Egy bizonyos határt  Neked tudnod kell  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png rózsa csokor  Alázat  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Az engedelmesség miért nem vál...  Paul David Tripp Április 21  Png nő  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alázat  Szép álmokat!  Zilahy Lajos gondolata  Fekete István - Akác  Hazára minden embernek szükség...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Alázat 
Bejegyzés Címkék
cigányok befogadásáról, magyar-cigány helyzetről, befogadásról prédikált, segítségére szükség, alapvető értékeket, szabadkőműves Martonyi, fényképes interjút, magyar EU-elnökség, idén Magyarország, elnökség feladatán, miniszter szerint, siker annak, világos üzenete, uniós elnökség, gazdasági kormányzás, magyar elnökség, nyugat-balkáni országok, előbbivel rádiónk, tárgyalások Horvátországgal, idei első, lengyel elnökség, dokumentumok aláírására, bővítés fontos, szavahihetőség üzenetét, kínai hírügynökség, európai integráció, befejezetlen ügy&#8221, magyar miniszter, lépéssel előrébb, interjú foglalkozik, cigányokat érintő, népességen belül, roma integráció, bűnözés megfékezéséről, befogadásról való, magyar külügyminiszter, kompromisszum elérését, schengeni övezetbe, feltételeket természetesen, keleti partnerség, magyar diplomácia, budapesti csúcs, külügyminiszter kitért, egyiptomi eseményeket, kínai hírügynökségnek, együttműködésnek, hírügynökségnek, külügyminiszter, horvátországgal, csatlakozásával, megfékezéséről, szavahihetőség, előkészítették, törökországnak, cigánybűnözést, franciaország, összefüggésbe, lefolytatását, magyarországi, törökországot, támogatásáról, lengyelország, befogadásáról, természetesen, megerősítését, szabadkőműves, integrációját, kompromisszum, hallgatóságát, befogadásról, interjújában, kapcsolatban, feltételeket, magyarország, elsődlegesen, meggyőződése, horvátország, kiszipolyozó, kijelentette, csatlakoznia, befejezetlen, dokumentumok, elhanyagolva, hírügynökség, tárgyalások, hangoztatta, beszélgetés, kisebbségét, szentkorona, befogadáson, hangoztatni, törökország, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.